Waar we trots op zijn

Waar we trots op zijn

Thriver staat voor uitstekende dienstverlening. Hieronder een kleine selectie van de reacties van onze klanten:

   Dank nog voor het gesprek vandaag. Was écht verhelderend.


Siem

   Ik kijk uit naar ons gesprek morgen! Ik heb ook goed nieuws: ik ben aangenomen voor de baan!


Tsjalline

   Ik heb Margot toegewezen gekregen als coach. Van te voren weet je nooit hoe dat zal verlopen, maar vanaf de 1e kennismaking was er een klik. Nooit gedacht dat mijn leven in 1 maand zo drastisch zou veranderen, maar Margot was er voor me. Ze dacht altijd mee en nam ook de tijd om te luisteren naar wat ik helaas allemaal had meegemaakt. Ze was vriendelijk, maar kon soms ook heel streng tegen mij zijn. Dat had ik ook nodig. Helaas had ik maar 4 sessies met haar, maar ik heb hier ontzettend veel aan gehad. Zij heeft mij anders laten denken en mij rust gegeven in een zeer bizarre periode in mijn leven. Heel knap dat ik huilend aan een sessie begon, maar door haar lachend en vol goede moed de sessie kon beëindigen. Door haar heb ik nieuwe inzichten, sta ik anders in het leven en weet ik dat niets moet, maar alles kan of mag.

Margot dank je wel je bent een topper!


Audrey

   Ik twijfelde al een tijdje waar ik met mezelf naar toe moest en hoe ik dat ging uitzoeken. De coach hielp me bij de druk van de ketel afhalen. Niet alles moet in 1x en ik mag de dingen op mijn eigen tempo doen. Ze paste zich aan op de fase waar ik in zat en stelde me gerust dat die normaal is bij loopbaanverandering. Ze steunde me in de struggle over waar te beginnen en hielp me mijn gedachtes te structureren en die te vertalen in praktische handvatten. Het grotere geheel afbreken in behapbare stappen zeg maar. En erachter komen wat echt belangrijk voor me is en waar ik energie uit haal. Samen ging dat makkelijker dan als ik in mijn eigen hoofd rond was blijven tollen. Ik had het gevoel dat ze naast me stond in plaats van tegenover me en interesse in mij als persoon had, niet dat ze een standaard programma afdraaide. Ik zou loopbaancoaching bij haar zeker aanraden.


Nina

   Dank voor jouw coaching, heeft mij echt wel meer inzicht gegeven die ik straks vooral tijdens het interview weer goed kan gebruiken.


Sanne

   Bedankt dat ik mocht deelnemen aan het traject, het heeft me zeker nieuwe inzichten gebracht.


Cheryl

   Ik heb ontdekt dat DOEN de sleutel is tot succes. Je wordt getriggerd om actie te ondernemen door je coach die gelijk als stok achter deur voor je fungeert . Dat maakt dat deze coaching je resultaat gaat opleveren ipv alleen maar een duwtje in de goede richting.


Luuk

   De begeleiding van mijn coach heeft écht mijn leven verandert. Ik ben geworden wie ik wil zijn! Ik volg vol vertrouwen mijn pad en ik vertrouw er op dat ik mijn pad altijd weer kan vinden als ik hem even kwijt ben. Ik voelde het vertrouwen van mijn coach. Maar nu heb ik hem ook in mezelf gevonden.


Inge

   Deelnemen aan een ondernemerscoaching traject was voor mij een proces. Eerst kijken waar ik dan hulp bij nodig zou kunnen hebben, maar ook kosten en baten afwegen. Want zoiets kost nu eenmaal tijd. Uiteindelijk had ik niet sceptisch hoeven zijn, want het traject heeft me echt verder geholpen. Met het scherpstellen van mijn doelen, het stap voor stap kijken hoe daar te komen en prioriteiten stellen. En ook bewustwording rond wat ik moet doen en wil doen. Mijn coach is een goede sparring partner en was oprecht betrokken, wat voor mij heel belangrijk is. Ik zou dit traject zeker aanraden aan ondernemers en anderen die tegen dingen aanlopen op zakelijk (of persoonlijk) vlak en die dat willen verhelderen en verbeteren.


S. Hau (oprichter FairestBnB)