Startvoucher


Ondernemer in Overijssel of Gelderland? Ontvang een startvoucher tot maximaal € 2.000,- voor coaching en een opleiding!Niets is leuker dan ondernemen. Het moment dat je jezelf inschreef bij de Kamer van Koophandel, je website in de lucht ging en je wellicht al je eerste klanten kon helpen. Het gaf een magisch gevoel. Dit is wat je wilde: vrijheid en zaken doen op je eigen voorwaarden.


Dan komt er een moment dat het lastiger wordt. Opgeven doe je niet. Je weet dat dit erbij hoort. Het ondernemersavontuur gaat tenslotte niet over rozen. Waar moet je beginnen? Je bent op zoek naar nieuwe oplossingen, nieuwe mogelijkheden. Kan dit niet makkelijker?


De cijfers liegen er niet om. 60% van de ondernemers zonder personeel stopt binnen 5 jaar. Bijna een derde van de zelfstandigen stopt zelfs alweer binnen één jaar. Niet zo gek dus, als het bij jou in je onderneming nog niet zo loopt zoals jij het in gedachten hebt.Nu aanmelden

Met 1000% commitment naar een thriving business. Nu dankzij een nagenoeg gratis programma!Weet je niet exact welke richting je op moet in de huidige tijd? Wil jij je vol zelfvertrouwen in de markt zetten? Heb je behoefte aan structuur?


Ben je vaak in tijdnood en heb je weinig focus?


Wil je graag klanten binnenhalen? En heb je behoefte aan een duidelijk stappenplan?


Heb jij behoefte aan een duidelijke en bewezen succesvolle strategie die je gegarandeerd goedbetalende klanten oplevert? En dat dit klanten zijn waar jij ook oprecht enthousiast van wordt?


Wil jij je remmingen en blokkades doorbreken om succesvol te zijn?


Maar vooral: wil je het niet alleen doen, maar juist samen?


Goed nieuws! Join the Tribe, dit is jouw kans! Als startende full-time ondernemer uit Gelderland of Overijssel kun je je laten coachen door een van onze ervaren Thriver-businesscoaches. Samen met de andere Thrivers vormen we een hechte community die altijd voor je klaarstaat. Er liggen twee vouchers voor je klaar. Een van € 1.000,- die je mag inzetten voor businesscaoching. Ben je gevestigd in Gelderland? Dan mag je nog een voucher inzetten voor een vakinhoudelijke opleiding.Hoe te gek is dat? Een waanzinnig aanbod!


Meld je direct aan voor een gratis online kennismakingsgesprek. In dit online gesprek (Zoom, FaceTime: wat jouw voorkeur heeft) bekijken we samen of je in aanmerking komt voor dit traject en nemen we uitgebreid de tijd om je er meer over te vertellen en je vragen te beantwoorden.Nu aanmelden


Kom ik ook in aanmerking?Nog even goed om te weten, dit zijn de globale voorwaarden:Gelderland

• Je staat niet langer dan 5 jaar (4 jaar en 364 dagen) ingeschreven bij de KvK. (ook voor serieuze starters die fulltime willen ondernemen, maar nog niet ingeschreven staan zijn er mogelijkheden, informeer!

• De standplaats van je onderneming is in Gelderland.

• Je onderneemt fulltime of bent van plan dit te gaan doen.

• Je hebt niet eerder deelgenomen aan het startersprogramma IkStartSmart, MoveToSocial.

• Je bent bereidt om een kleine investering in jezelf te doen, dit bedraagt maximaal € 200,- per traject. Dit verdien je vast de eerste weken van je traject al terug door de waardevolle coaching die je krijgt en ons netwerk die wij voor je openstellen.


Overijssel

• Je staat niet langer dan 5 jaar (4 jaar en 364 dagen) ingeschreven bij de KvK. (ook voor serieuze starters die fulltime willen ondernemen, maar nog niet ingeschreven staan zijn er mogelijkheden, informeer!

• De standplaats van je onderneming is in Overijssel.

• Je onderneemt fulltime of bent van plan dit te gaan doen.

• Je wilt op korte termijn groeien en hiervoor medewerkers in dienst nemen of je draagt bij aan maatschappelijke vraagstukken.

• Je hebt niet eerder deelgenomen aan het startersprogramma IkStartSmart, MoveToSocial of startersvouchers ontvangen van de provincie Overijssel.

• Je bent bereidt om een kleine investering in jezelf te doen, dit bedraagt maximaal € 200,- per traject. Dit verdien je vast de eerste weken van je traject al terug door de waardevolle coaching die je krijgt en ons netwerk die wij voor je openstellen.Wees er snel bij, want er is beperkt plaats. En voor de startvouchers geldt: op = op!


Let op: Aanmelding kan zonder risico: mocht na aanmelding blijken dat je toch niet in aanmerking komt voor de startvoucher dan kun je altijd nog kosteloos afzien van deelname.Nu aanmelden