Coaching

Responsive image

Ontwikkeladvies en loopbaancoaching


Of je nu werkzoekende bent, werkend of wellicht ZZP’er, iedereen kan bij ons loopbaan- of ondernemerscoaching krijgen. Een zekere toekomst is van groot belang. Daarin verder ontwikkelen hoef je gelukkig niet alleen te doen. Thriver heeft veel ervaring op het gebied van loopbaancoaching met als doel om met de inzet van ontwikkeladvies jouw kansen en perspectieven op de arbeidsmarkt of in het bedrijfsleven te vergroten. De trajecten omvatten onder andere:

  • Loopbaanbegeleiding
  • Advies door gecertificeerde en ervaren coaches
  • Uitgebreide arbeidsmarkt- of ondernemersscan


Van werk naar werk


Ook wanneer je al werk hebt is het lang niet altijd vanzelfsprekend dat je ook echt op je plek zit. Dit kan natuurlijk te maken hebben met veranderingen in de organisatie waar je momenteel werkzaam bent. Of misschien is het werk wat je doet niet meer in lijn met je persoonlijke ambities en carrière-doelstellingen.

In dat geval is het goed om te weten dat Thriver kan helpen om de stap naar ander werk bereikbaar te maken met inzet van onze expertise en kennis op het gebied van de Nederlandse arbeidsmarkt. Welke (soft) skills en vaardigheden zijn nodig om jouw doelen te bereiken en hoe verkrijg je deze? Welke praktische tools maken het makkelijker om die switch te maken? Denk hierbij aan o.a. de volgende activiteiten:

  • Bemiddeling tussen werkenden en werkgevers
  • Persoonlijke coaching en begeleiding
  • Outplacement


Responsive image