STAP Ontwikkeladvies 2023


Haal met coaching het mooiste uit jezelf en je carrièreNu gratis door extra STAP-budgetWil jij graag meer plezier en voldoening uit je werk halen, maar weet je niet goed hoe je dat kunt bereiken? Dan is een persoonlijke coach zeker iets voor jou! Ook wanneer je ondernemer of ZZP’er bent of oriënterende op het ondernemerschap.


Het mooie aan een eigen, persoonlijke coach is dat het helemaal op jou is afgestemd. Je kunt aangeven wat je graag wilt bereiken en waar je tegenaan loopt. De coach geeft je vervolgens tips en advies om je doelen te behalen en om te gaan met obstakels.


Wil jij graag groeien in je werk of als ondernemer? En heb jij een opleiding gedaan die niet hoger is dan MBO-niveau 2? Dus basisonderwijs, VMBO, MBO-niveau 1 of 2? Dan kom je in alle gevallen automatisch in aanmerking voor het STAP-Ontwikkeladvies.


Het STAP-Ontwikkeladvies wordt volledig vergoed door de overheid. Als deelnemer betaal je hiervoor dus niets. Daarnaast is het STAP-Ontwikkeladvies een traject dat los staat van het STAP-opleidingsbudget. Je zet hier dus GEEN budget voor in en behoud jouw € 1.000,- voor een jaarlijkse opleiding naar keuze.


Oja, Je komt niet in de wachtrij of op een wachtlijst, jouw plek is sowieso gegarandeerd als je je nu aanmeldt. En ook als je al eerder heb deelgenomen mag je vanaf nu weer meedoen. Hoe tof is dat!Nu aanmelden


Welke voordelen heeft coaching van Thriver voor mij?  • Loopbaancoaching: een baan waar je happy van wordt. Samen gaan we op zoek naar een baan waar jíj gelukkig van wordt. Of je nu werkloos bent, vanuit je huidige baan wilt onderzoeken wat er nog meer mogelijk is, je wilt omscholen… Het maakt niet uit, wij helpen je! Al onze loopbaancoaches hebben hun eigen specialisatie zodat wij staan voor optimale matches tussen coachee en coach.
  • Ondernemerscoaching: ondernemers (in spé) worden bij Thriver begeleid door een ervaren coach die zelf ook een eigen succesvol bedrijf voert en dus kennis van zaken heeft. Onze ervaren ondernemerscoaches helpen jou groeien als ondernemer, net waar jij behoefte aan hebt. Financiën, sales, marketing? Elk van onze ondernemerscoaches heeft haar eigen deskundigheid.
  • Talentverdieping: ontdek jouw sterkste punten en leer hoe je deze nog beter kunt inzetten in je werk.
  • Heb je behoefte aan specifieke kennis; denk bijv. aan: hoe combineer ik mijn gezin met mijn werkzame leven, focussen & prioriteren, of behoefte aan een onweerstaanbaar LinkedIn-profiel, ook daar helpen we je bij.
  • Coaching helpt om meer zelfvertrouwen te krijgen, nieuwe kansen en mogelijkheden te ontdekken en jouw dromen te gaan realiseren.


**** Zou het niet fijn zijn als iemand jou daarbij helpt? Iemand die jou de juiste vragen durft te stellen. Iemand die jou helpt om jouw antwoorden te vinden. Iemand die naar je luistert en begrijpt waar jij naar toe wilt en wat jij voor jezelf wilt bereiken. Het is jouw groeiproces. Een mooie kans om jezelf toestemming te geven om te kiezen voor jouw happy life ****Nu aanmelden


Veelgestelde vragen over het STAP Ontwikkeladvies 2023Heb jij een opleiding gedaan die niet hoger is dan MBO-niveau 2? Dus met basisonderwijs, vmbo, MBO-niveau 1 of 2? Dan kom je in bijna alle gevallen automatisch in aanmerking voor het STAP Ontwikkeladvies.


Aanmelden kan via deze link. Er is beperkt plaats, dus wacht niet te lang!


Het STAP Ontwikkeladvies wordt volledig vergoed door de overheid. Als deelnemer betaal je hiervoor dus niets en profiteer je van gratis coaching!


Nee, je komt niet in de wachtrij of op een wachtlijst. Wanneer je je nu aanmeldt is jouw plek gegarandeerd. Ook als je al eerder hebt deelgenomen is inschrijven gewoon weer mogelijk.


Het STAP-ontwikkeladvies is een traject dat los staat van het STAP-opleidingsbudget. Je zet hier dus GEEN budget voor in en behoud jouw € 1.000,- voor een jaarlijkse opleiding naar keuze.


Bij het aanmelden kun je aangeven naar wat voor soort coaching je op zoek bent. Uiteraard zullen wij zoveel mogelijk rekening hiermee houden.


De coaching gaat volledig digitaal via bijv. ZOOM. Je hoeft de deur dus niet uit en hebt geen verloren reistijd.


Heb je het coachtraject volledig afgerond en alle documenten ingeleverd? Dan ontvang jij van ons het certificaat TOP-COACHEE.


Neem in dat geval contact met ons op en stel je vraag. Wij komen hierop dan zo snel mogelijk terug.