Het STAP-budget stopt. Maak dus nog gebruik van jouw gratis coachtraject zolang het nog kan.

Wil jij graag meer plezier en voldoening uit je werk halen, maar weet je niet goed hoe je dat kunt bereiken? Dan is een persoonlijke coach zeker iets voor jou! Ook wanneer je ondernemer of ZZP'er bent of oriënterende op het ondernemerschap.

Het STAP-Ontwikkeladvies wordt volledig vergoed door de overheid. Als deelnemer betaal je hiervoor dus niets. Daarnaast is het STAP-Ontwikkeladvies een traject dat los staat van het STAP-opleidingsbudget. Je zet hier dus GEEN budget voor in en behoud jouw € 1.000,- voor een opleiding naar keuze.

Belangrijk ook is ook dat jij een opleiding hebt gedaan die niet hoger is dan MBO-niveau 2. Dus basisonderwijs, VMBO, MBO-niveau 1 of 2.

Oja, Je komt niet in de wachtrij of op een wachtlijst, jouw plek is sowieso gegarandeerd als je je nu aanmeldt. En ook als je al eerder heb deelgenomen mag je vanaf nu weer meedoen. Hoe tof is dat :)

Nu aanmelden

Welke voordelen heeft coaching van Thriver voor mij?

  • Loopbaancoaching: een baan waar je happy van wordt. Samen gaan we op zoek naar een baan waar jíj gelukkig van wordt. Of je nu werkloos bent, vanuit je huidige baan wilt onderzoeken wat er nog meer mogelijk is, je wilt omscholen... Het maakt niet uit, wij helpen je! Al onze loopbaancoaches hebben hun eigen specialisatie zodat wij staan voor optimale matches tussen coachee en coach.
  • Ondernemerscoaching: ondernemers (in spé) worden bij Thriver begeleid door een ervaren coach die zelf ook een eigen succesvol bedrijf voert en dus kennis van zaken heeft. Onze ervaren ondernemerscoaches helpen jou groeien als ondernemer, net waar jij behoefte aan hebt. Financiën, sales, marketing? Elk van onze ondernemerscoaches heeft haar eigen deskundigheid.
  • Talentverdieping: ontdek jouw sterkste punten en leer hoe je deze nog beter kunt inzetten in je werk.
  • Heb je behoefte aan specifieke kennis; denk bijv. aan: hoe combineer ik mijn gezin met mijn werkzame leven, focussen & prioriteren, of behoefte aan een onweerstaanbaar LinkedIn-profiel, ook daar helpen we je bij.
  • Coaching helpt om meer zelfvertrouwen te krijgen, nieuwe kansen en mogelijkheden te ontdekken en jouw dromen te gaan realiseren.

****Zou het niet fijn zijn als iemand jou daarbij helpt? Iemand die jou de juiste vragen durft te stellen. Iemand die jou helpt om jouw antwoorden te vinden. Iemand die naar je luistert en begrijpt waar jij naar toe wilt en wat jij voor jezelf wilt bereiken. Het is jouw groeiproces. Een mooie kans om jezelf toestemming te geven om te kiezen voor jouw happy life****

Nu aanmelden

Mooie woorden van onze deelnemers

"Ik kijk uit naar ons gesprek morgen! Ik heb ook goed nieuws: ik ben aangenomen voor de baan!"

Tsjalline

"Dank voor jouw coaching, heeft mij echt wel meer inzicht gegeven die ik straks vooral tijdens het interview weer goed kan gebruiken."

Sanne

"Bedankt dat ik mocht deelnemen aan het traject, het heeft me zeker nieuwe inzichten gebracht."

Cheryl

"De begeleiding van mijn coach heeft écht mijn leven verandert. Ik ben geworden wie ik wil zijn! Ik volg vol vertrouwen mijn pad en ik vertrouw er op dat ik mijn pad altijd weer kan vinden als ik hem even kwijt ben. Ik voelde het vertrouwen van mijn coach. Maar nu heb ik hem ook in mezelf gevonden."

Inge

"Ik heb ontdekt dat DOEN de sleutel is tot succes. Je wordt getriggerd om actie te ondernemen door je coach die gelijk als stok achter deur voor je fungeert . Dat maakt dat deze coaching je resultaat gaat opleveren ipv alleen maar een duwtje in de goede richting."

Luuk

Super stap als je je hieronder aanmeldt! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Omdat het STAP-Ontwikkeladvies een maximum aan budget kent is het slim om dit direct te doen.

Ons manifesto

De tijd dat persoonlijke ontwikkeling alleen weggelegd is voor managers en hoog opgeleide mensen is voorbij! Wij geloven dat jij het verdient om inzicht te krijgen in jouw verborgen goud; jouw talenten en positieve impact. Onze missie is daarom niet voor niets om voor iedereen persoonlijke ontwikkeling bereikbaar te maken.

Met een ervaren team van enthousiaste, gespecialiseerde loopbaancoaches en ondernemerscoaches hebben wij al honderden mensen, bedrijven en teams mogen helpen hun toekomstperspectief te verrijken door middel van coaching en opleiding.

Ben jij er klaar voor?