Ontwikkeladvies Praktisch Opgeleiden (OPO)


Haal met coaching het mooiste uit jezelf en je carrièreNu gratis dankzij het Ontwikkeladvies Praktisch Opgeleiden (OPO)Wil jij graag meer plezier en voldoening uit je werk halen, maar weet je niet goed hoe je dat kunt bereiken? Dan is een persoonlijke coach zeker iets voor jou! Ook wanneer je ondernemer of ZZP’er bent of oriënterende op het ondernemerschap.


Het Ontwikkeladvies Praktisch Opgeleiden wordt volledig vergoed door de overheid. Als deelnemer betaal je hiervoor dus niets. Daarnaast is het Ontwikkeladvies Praktisch Opgeleiden een traject dat los staat van het STAP-opleidingsbudget. Je zet hier dus GEEN budget voor in en behoud jouw € 1.000,- voor een OCW erkende-opleiding naar keuze. Ook als je je STAP-budget al hebt verbruikt kun je meedoen.


Belangrijk is dat jij een opleiding hebt gedaan die niet hoger is dan MBO-niveau 2. Dus basisonderwijs, VMBO, MBO-niveau 1 of 2.


Oja, je komt niet in de wachtrij of op een wachtlijst, jouw plek is sowieso gegarandeerd als je je nu aanmeldt. En ook als je al eerder heb deelgenomen aan het (STAP) Ontwikkeladvies of NL Leert Door mag je vanaf nu weer meedoen. Hoe tof is dat 🙂Nu aanmelden


Welke voordelen heeft coaching van Thriver voor mij?  • Loopbaancoaching: een baan waar je happy van wordt. Samen gaan we op zoek naar een baan waar jíj gelukkig van wordt. Of je nu werkloos bent, vanuit je huidige baan wilt onderzoeken wat er nog meer mogelijk is, je wilt omscholen… Het maakt niet uit, wij helpen je! Al onze loopbaancoaches hebben hun eigen specialisatie zodat wij staan voor optimale matches tussen coachee en coach.
  • Ondernemerscoaching: ondernemers (in spé) worden bij Thriver begeleid door een ervaren coach die zelf ook een eigen succesvol bedrijf voert en dus kennis van zaken heeft. Onze ervaren ondernemerscoaches helpen jou groeien als ondernemer, net waar jij behoefte aan hebt. Financiën, sales, marketing? Elk van onze ondernemerscoaches heeft haar eigen deskundigheid.
  • Talentverdieping: ontdek jouw sterkste punten en leer hoe je deze nog beter kunt inzetten in je werk.
  • Heb je behoefte aan specifieke kennis; denk bijv. aan: hoe combineer ik mijn gezin met mijn werkzame leven, focussen & prioriteren, of behoefte aan een onweerstaanbaar LinkedIn-profiel, ook daar helpen we je bij.
  • Coaching helpt om meer zelfvertrouwen te krijgen, nieuwe kansen en mogelijkheden te ontdekken en jouw dromen te gaan realiseren.


**** Zou het niet fijn zijn als iemand jou daarbij helpt? Iemand die jou de juiste vragen durft te stellen. Iemand die jou helpt om jouw antwoorden te vinden. Iemand die naar je luistert en begrijpt waar jij naar toe wilt en wat jij voor jezelf wilt bereiken. Het is jouw groeiproces. Een mooie kans om jezelf toestemming te geven om te kiezen voor jouw happy life ****Nu aanmelden


Veelgestelde vragen over het Ontwikkeladvies Praktisch OpgeleidenHeb jij een opleiding gedaan die niet hoger is dan MBO-niveau 2? Dus met basisonderwijs, vmbo, MBO-niveau 1 of 2? Dan kom je in bijna alle gevallen automatisch in aanmerking voor het Ontwikkeladvies Praktisch Opgeleiden


Aanmelden kan via deze link. Er is beperkt plaats, dus wacht niet te lang!


Het Ontwikkeladvies Praktisch Opgeleiden wordt volledig vergoed door de overheid. Als deelnemer betaal je hiervoor dus niets en profiteer je van gratis coaching!


Ook als je al eerder mee hebt gedaan aan gratis loopbaancoaching (zoals bijv. via STAP of NL Leert Door) is meedoen gewoon weer mogelijk.


Het Ontwikkeladvies Praktisch Opgeleiden is een traject dat los staat van het STAP-opleidingsbudget. Je zet hier dus GEEN budget voor in en behoud jouw € 1.000,- voor een OCW-erkende opleiding naar keuze. Ook als je je STAP-budget al hebt verbruikt kun je meedoen.


Nee, je komt niet in de wachtrij of op een wachtlijst. Wanneer je je nu aanmeldt is jouw plek gegarandeerd. Ook als je al eerder hebt deelgenomen aan een soortgelijke regeling is inschrijven gewoon weer mogelijk.


Omdat het volledige traject wordt vergoedt vanuit de overheid zijn wij verplicht om te vragen naar je BSN-nummer. Zonder dit nummer is deelname helaas niet mogelijk.


Bij het aanmelden kun je aangeven naar wat voor soort coaching je op zoek bent. Uiteraard zullen wij zoveel mogelijk rekening hiermee houden.


De coaching gaat volledig digitaal via bijv. ZOOM. Je hoeft de deur dus niet uit en hebt geen verloren reistijd.


Neem in dat geval contact met ons op en stel je vraag. Wij komen hierop dan zo snel mogelijk terug.